Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Το σήκωσε και αυτό!! ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ->ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2010

Καλησπέρα φίλοι...Ο Παναθηναϊκός σήκωσε χθες την κούπα του πρωταθλητή(8η συνεχή χρονιά) στη φιέστα που έγινε στο Ο.Α.Κ.Α. και ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον <<μάστορα>> τον τίτλων Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μέσα σε ντελίριο που δημιούργησαν οι πράσινοι οπαδοί!!

Η ΦΙΕΣΤΑ σε 3 εικόνες...




Τα πράσινα ρεκόρ

Ο Παναθηναϊκός με την κατάκτηση του όγδοου σερί τίτλου έσπασε το ρεκόρ του Άρη, ενώ έφτασε τα 31 πρωταθλήματα την ώρα που ο δεύτερος Άρης έχει... 10.

ΤΑ ΣΕΡΙ

ΤΡΟΠΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

8 Παναθηναϊκός (2003-2010)

7 Άρης (1985-1991)
5 Ολυμπιακός (1992-1997)
5 Παναθηναϊκός (1971-1975)
4 Παναθηναϊκός (1998-2001)

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Παναθηναϊκός 31
Άρης 10
Ολυμπιακός 9
ΑΕΚ 8
Πανελλήνιος 6


Η δήλωση του Θανάσση Γιαννακόπουλου για την παραμονή Ζοτς:«Φίλοι μου αγαπητοί έχω να σας ανακοινώσω μια ευχάριστη είδηση. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι μαζί μας για δύο χρόνια ακόμη!»


Τα «δαχτυλίδια» του Ομπράντοβιτς με τον ΠΑΟ...

Πρωταθλήματα: 10 με τον Παναθηναϊκό (2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010)

Κύπελλα: 6 με τον Παναθηναϊκό (2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009)

Ευρωλίγκα: 4 με Παναθηναϊκό (2000, 2002, 2007, 2009)


Παρακάτω ας δούμε τι έκανε κάθε παίχτης του ΠΑΟ τη χρονιά που πέρασε:


Νο. 5 Μιλένκο Τέπιτς->Πρώτη σεζόν για τον Τέπιτς και η αλήθεια είναι ότι άργησε πολύ να φανεί για τον Παναθηναϊκό αν και πήρε πολλές ευκαιρίες όπως φανερώνουν και τα 53 ματς που έπαιξε από τα 55 που έδωσε συνολικά η ομάδα. Είχε 53 πόντους και 5,1 πόντους μέσο όρο, ο οποίος ανέβηκε κατά πολύ στα τελευταία παιχνίδια. Είχε 17 πόντους κόντρα στον Πανιώνιο στο 92-57 του ΟΑΚΑ την Πρωτομαγιά ενώ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο στην ήττα στο ΣΕΦ, στον δεύτερο τελικό έχοντας 9 πόντους σε 9'. Αυτός ήταν συνολικά ο 10ος τίτλος του.

ΣΧΟΛΙΟ:Ένας νέος παίχτης που ήρθε στην ομάδα, με όρεξη, χαρακτήρα και πολλές υποσχέσεις. Κατώτερος των όσων περιμέναμε, αλλά όπως λένε και τα μέλη του προπονητικού team «δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει». Σαφώς βελτιωμένος στους τελικούς των πλέι οφ, ίσως να είναι ακόμη καλύτερος αν καθιερωθεί στη θέση του play maker. Θέλει οπωσδήποτε βελτίωση στο σουτ αλλά και στο αμυντικό κομμάτι, αν και φαίνεται να έχει τη στόφα μεγάλου αμυντικού(μπορώ να πιστέψω πως με δουλειά κάποια στιγμή θα μπορέσει να πλησιάσει τον Μήτσο, όσο και αν είναι δύσκολο...). Σίγουρα πάντως περιμένουμε να δούμε πολύ περισσότερα από τον Σέρβο.

Νο 6. Βασίλης Σπανούλης->Σταθερός σε όλη την σεζόν ο Βασίλης Σπανούλης είχε διψήφιο μέσο όρο πόντων, τον οποίο χάλασε στο Κύπελλο για να ολοκληρώσει με 9,8 πόντους μέσο όρο σε 49 παιχνίδια. Είχε 144 πόντους σε 14 ματς στην Ευρωλίγκα και 312 σε 31 ματς στην Α1. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια όπου ο Σπανούλης έκανε την διαφορά και είναι από τους λίγους που φέτος έχουν σε περισσότερα από ένα ματς πάνω από 20 πόντους. Με την Κίμκι στην Ρωσσία είχε 24, αλλά εκτός από την σειρά των τελικών όπου σε τρίτο και τέταρτο ματς ήταν πρωταγωνιστής, εκπληκτική εμφάνιση έχει κάνει και στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ στην κανονική περίοδο με 22 πόντους και 7/9 σουτ! Για τον Σπανούλη αυτός ήταν ο όγδοος τίτλος του.

ΣΧΟΛΙΟ:Σίγουρα ο Σπανούλης δεν έκανε την καλύτερή του χρονιά, αλλά φώναξε «παρών» σ’ όλα τα μεγάλα ματς, χαρακτηριστικό των μεγάλων παικτών. Μόνο και μόνο η παρουσία του στον τρίτο τελικό με τους ανύπαρκτους τα λέει όλα. Ευχόμαστε να μείνει στην ομάδα. Αν φύγει(για μένα) θα είναι από τους πιο ''βλάκες'' παίχτες που έχουν υπάρξει, γιατί η ομάδα του τριφυλλιού, του προσφέρει χρήμα και δόξα. Ας ελπίσουμε να μη φανεί αχάριστος...


Νο7. Στράτος Περπέρογλου->Σταθερός σε αριθμούς επιθετικά και στις τρεις season του ο Στράτος Περπέρογλου, που έμεινε στους 6 πόντους μέσο όρο και στις τρεις διοργανώσεις. Ήταν δεύτερος σε συμμετοχές φέτος, έχοντας 53, με τις μοναδικές απώλειες να είναι ένα ματς στην Ευρωλίγκα και ένα στην Α1. Κόντρα στην Καβάλα στις 13/12 είχε 20 πόντους στην καλύτερη του επιθετική παρουσία, αλλά ίσως η εμφάνιση του στους τελικούς και κυρίως η άμυνα του κόντρα στον Τσίλντρες να ήταν ακόμα πιο πολύτιμα σε αξία για τον Παναθηναϊκό. Αυτός ήταν ο έκτος τίτλος του.

ΣΧΟΛΙΟ:Αθόρυβος και ουσιαστικός. Δεν είναι το τριάρι που σκοτώνει, αλλά έκανε και φέτος σπουδαία δουλειά στους τελικούς. Νομίζω πως ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες στη σειρά των πλέι οφ. Καλό θα ήταν όμως, να ψάξει ο ΠΑΟ για τριάρι και να μην αρκεστεί στην παρουσία του μονάχα.

Νο8. Μάικ Μπατίστ->Δεύτερος σε συμμετοχές, δεύτερος ριμπάουντερ σε μέσο όρο και με απίστευτη ενέργεια στους τελικούς, ο Μάικ Μπατίστ αγωνίστηκε φέτος σε 45 ματς και είχε 559 πόντους, με 15,5 μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, 11,1 στην Α1 και 13,8 στο Κύπελλο Ελλάδος. Έμεινε μόλις σε 7 ματς κάτω από διψήφιο αριθμό πόντων και σε 4 είχε πάνω από 20, ενώ μπορεί το ρεκόρ πόντων του να ήταν κόντρα στην Όλντενμπουρκ όπου είχε 25 πόντους, το καλύτερο του όμως ματς ήταν το φινάλε της season με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 28' στο διπλό στο ΣΕΦ όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ο 14ος τίτλος του, όλοι με τον Παναθηναϊκό!

ΣΧΟΛΙΟ:Μπορεί να θεωρηθεί από τους κορυφαίους του ΠΑΟ αυτή τη season. Τρομερή απόδοση στο τελευταίο match του ΠΑΟ στο εξωχικό. Να μείνει και αυτός, γιατί μπορεί να προσφέρει πολλά για 2 χρόνια.

Νο9. Αντώνης Φώτσης->Ο Αντώνης Φώτσης είναι ο μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε και στα 55 ματς του Παναθηναϊκού φέτος. Ξεκίνησε άσχημα την σεζόν και ήταν πολύ άστοχος κυρίως από την περιφέρεια αλλά στη συνέχεια πήρε τα πάνω του ψυχολογικά για να φτάσει τους 6,7 πόντους μέσο όρο, ενώ ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ των πρασίνων. Κόντρα στον Πανιώνιο στο 102-84 του ΟΑΚΑ τον Απρίλιο είχε 15 πόντους με 3 τρίποντα, αλλά όλοι συμφωνούν στο ότι το καλύτερο παιχνίδι του ήταν στον πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό (14 πόντους με 4 τρίποντα) και σίγουρα το χάιλαϊτ του ήταν το follow σε νεκρό χρόνο κόντρα στην Κίμκι που έστειλε το ματς στην παράταση. Αυτός ήταν ο 13ος τίτλος του.

ΣΧΟΛΙΟ:Εκανε τη χειρότερη σεζόν του τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει πολλές δικαιολογίες με πρώτη και βασικότερη ότι παίζει ασταμάτητα εδώ και δύο χρόνια(έτσι λένε...). Για μένα φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο... όταν είσαι παίχτης του ΠΑΟ πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα. Παρ'όλα αυτά, είναι μεγάλος παίχτης και εύχομαι η φετινή χρονιά του να ήταν απλώς μία κακή παρένθεση.

Νο10. Μάρκους Χάισλιπ->Ήρθε σαν... χάμερ αλλά μάλλον έφυγε σαν ντεσεβό... O Μάρκους Χάισλιπ θα μας μείνει μόνο για τα θεαματικά του καρφώματα μιας και δεν μπόρεσε να βοηθήσει ίσως όσο και ο ίδιος ήθελε. Είχε 66 πόντους σε 6 ματς στην Α1 και 30 ριμπάουντ και 34 πόντους σε άλλα 6 ματς στην Ευρωλίγκα. Μαζί με τον τελικό Κυπέλλου όπου αγωνίστηκε, ολοκλήρωσε την καριέρα 13 αγώνων στην Α1 με 106 πόντους και εκτός την ανακοίνωση του διά μικροφώνου από τον Θανάση Γιαννακόπουλο θα θυμόμαστε τους 22 πόντους στην πρεμιέρα του κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας και τους 15 στο Μαρούσι.

ΣΧΟΛΙΟ:Θα ήθελα να μείνει, αλλά όταν σε διώχνει ο Ζοτς πάει να πει ότι δεν είσαι άξιος να φοράς την πεντάστερη φανέλα. Πήγε άκλαυτος...

Νο11. Ντρου Νίκολας->Οι μέσοι όροι του ανέβηκαν πολύ από πέρυσι κυρίως στα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπου πέτυχε 70 πόντους περισσότερους με δύο ματς λιγότερα. Από τους λίγους "50άριδες" του Παναθηναϊκού, με 52 συμμετοχές και από τους ακόμα πιο λίγους με περισσότερους από 10 πόντους μέσο όρο (10,1). Όπλο του φυσικά τα τρίποντα όπου φέτος είχε 79/152 τρίποντα στην Α1, ενώ πέρυσι είχε μείνει στα 50/129. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορούμε να σταθούμε. Οι 27 πόντοι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με τα 7 τρίποντα, αλλά σίγουρα όσοι ήταν στο Βελιγράδι, στο διπλό του Παναθηναϊκού θα θυμούνται τους 22 πόντους του με 6/6 τρίποντα σε 27'. Επίσης έχει πετύχει πολλά και απίστευτα buzzer beater φέτος, τόσο από την μία γωνιά του γηπέδου στην άλλη (στο ματς με το Περιστέρι) όσο και νικητήρια όπως με τον Πανελλήνιο στον δεύτερο ημιτελικό. Αυτός ήταν ο έβδομος τίτλος του.

ΣΧΟΛΙΟ:Ασταθής, αλλά πολύ καλύτερος από πέρυσι και περισσότερο πληθωρικός. Πλέον είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού. Να ανανεωθεί το συμβόλαιό του γρήγορα παρακαλώ!


Νο12. Κώστας Τσαρτσαρής->Ταλαιπωρημένος όσο ποτέ από τραυματισμούς και ατυχίες, ο Κώστας Τσαρτσαρής αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια στη season έχοντας 4,9 πόντους μέσο όρο αλλά μπήκε στο παρκέ στο τέλος, όπου οι πράσινοι φόρτσαραν. Η απουσία του φάνηκε στην Ευρωλίγκα, όπου έπαιξε μόλις έξι ματς έχοντας 2,7 πόντους μέσο όρο. Το καλύτερο παιχνίδι του ήταν κόντρα στην ΑΕΚ στο Ελληνικό, όπου είχε 13 πόντους αλλά τραυματίστηκε στο τέλος, με αποτέλεσμα να μείνει δύο μήνες εκτός. Επέστρεψε και είχε 19 πόντους απέναντι στον Ηλυσιακό, ενώ πέτυχε κρίσιμα καλάθια (κυρίως τρίποντα) στον τρίτο και τέταρτο τελικό. Ο Τσαρτσαρής είναι πλέον ο μοναδικός Έλληνας παίκτης με οκτώ πρωταθλήματα, ενώ συνολικά έφτασε τους 16 τίτλους, όλους με τον Παναθηναϊκό!

ΣΧΟΛΙΟ:Με την παρουσία του έδειξε πόσο μεγάλη ήταν η απουσία του. Ο Τσαρτσαρής είναι παίκτης «κλειδί» για τον Παναθηναϊκό και παρά την ατυχία του έβγαλε εις πέρας την αποστολή του το τελευταίο δίμηνο. Βελτιώσου κι'άλλο αγόρι μου, του χρόνου πάμε για το 6ο αστέρι πιέσου λίγο...θα τα καταφέρεις...!


Νο13. Δημήτρης Διαμαντίδης->Από τις πιο παραγωγικές season η φετινή για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που ξεκουράστηκε το καλοκαίρι και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι του. Είχε συνολικά 9,2 πόντους μέσο όρο και έπαιξε σε 46 ματς. Σταθερός σε Α1 (9 πόντοι μέσο όρο), Κύπελλο (10π. μ.ο.) και Ευρωλίγκα (9,4 π. μ.ο.). Περιττό να πούμε ότι ήταν πρώτος σε ασίστ και κλεψίματα για τους πράσινου, τρίτος σε τάπες και τέταρτος σε ριμπάουντ. Χάιλαϊτ του φέτος με διαφορά η μεγαλειώδης εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ στο 98-90 επί του Ολυμπιακού, με 9/10 σουτ εκ των οποίων τα 5 ήταν τρίποντα, 11 ασίστ και 7 ριμπάουντ σε 34΄! 13ος τίτλος για τον αρχηγό με το 13 στην πλάτη.

ΣΧΟΛΙΟ:(υπέρ-)Ανθρωπος – ορχήστρα... Έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ(όλη τη χρονιά!) και χαιρόμαστε να τον βλέπουμε να παίρνει την μπανάνα του στο ΣΕΦ και να κυνηγά αμούστακα σερβάκια... Δεν το συζητώ να μην ανανεώσει θα τον απαγάγω μέχρι να υπογράψει!

Νο14. Νίκολα Πέκοβιτς->Ο πρώτος σκόρερ φέτος του Παναθηναϊκού με μέσο όρο 12,8 πόντων και πολλές καλές εμφανίσεις σε μία season όπου έμοιαζε ανίκητος κοντά στο καλάθι. Αυτό φανερώνεται και από το ποσοστό του στα δίποντα που έφτανε το 70%. Είχε 51 συμμετοχές και δεν έχασε παιχνίδι στην Α1, ενώ έμεινε εκτός από τρία ματς στην Ευρωλίγκα και ένα στο Κύπελλο Ελλάδος. Μόλις σε 11 ματς έμεινε κάτω από τους 10 πόντους και πέντε φορές σημείωσε πάνω από 20 πόντους. Καλύτερο του ματς στην Ελλάδα, ο δεύτερος τελικός, όπου έπαιζε μόνος του τον Ολυμπιακό (22 πόντους με 9/12 δίποντα) και στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και Ρεάλ στην Μαδρίτη... Βέβαια το στατιστικό... παράδοξο είναι πως και στα τρία ματς, ο Παναθηναϊκός έχασε! Αυτός ήταν ο 10ος τίτλος του.

ΣΧΟΛΙΟ:Πάνω κάτω το ίδιο με πέρυσι. Θα μπορούσε να βελτίωσει λίγο τις αδυναμίες του. Είναι πολύ καλός παίχτης και ελπίζω να ''φτύσει'' κατάμουτρα τη Μινεσότα και να μείνει Ελλάδα τουλάχιστον μία χρονιά ακόμη.

Νο15. Νικ Καλάθης->Πρώτη season για το Νικ Καλάθη που όποτε μπήκε βοήθησε κυρίως σε οργανωτικό τομέα. 49 συμμετοχές στην πρώτη του χρονιά με 231 πόντους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρωτάθλημα δεν έπαιξε μόνο σε τρία ματς από τα 35 που έδωσε ο Παναθηναϊκός, ενώ έπαιξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, έχοντας 3,5 πόντους μέσο όρο. Καλύτερο παιχνίδι για το νεαρό γκαρντ, το ματς στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας όπου είχε 15 πόντους σε 26'. Για τον Καλάθη, αυτός ήταν ο πρώτος του τίτλος.

ΣΧΟΛΙΟ:Προσέφερε λιγότερα απ'όσα περιμέναμε και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να μπει στο rotation των μεγάλων αγώνων. Αυτός θα μείνει σίγουρα ένα χρόνο στον ΠΑΟ.

Νο16. Γκεόργκι Σερμαντίνι->Από τις ελάχιστες συμμετοχές του στην πρώτη season σε 33 παρουσίες στην δεύτερη, ο Γκεόργκι Σερμαντίνι κατάφερε να κερδίσει φέτος θέση στην 12άδα του Παναθηναϊκού έχοντας 4,8 πόντους μέσο όρο σε 33 ματς και συμμετοχή στα 11 από τα 16 παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Πανηγύρισε τον 4ο τίτλο της καριέρας του και την καλύτερη του εμφάνιση την έκανε στο παιχνίδι κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας στις 30/1 με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ σε 19'.

ΣΧΟΛΙΟ:Καλά στοιχεία από το νεαρό. Πρέπει να πάρει κιλά όμως για να μπορεί να κοντράρει τους αντίπαλους ψηλούς. Η τεχνική του για το ύψος που έχει είναι άψογη.

Νο17. Δημήτρης Βεργίνης->Στην δεύτερη του χρονιά με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Βεργίνης είχε 11 συμμετοχές στην Α1 με 25 πόντους και 6,5' μέσο όρο, μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Ηρακλή, όπου έκανε και το καλύτερο του ματς φέτος με 10 πόντους σε 15', ενώ είχε και 3 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα με 11 πόντους με καλύτερο του ματς, στην Πολωνία, κόντρα στην Πρόκομ, όπου σε 14 λεπτά είχε 8 πόντους. Ο Δημήτρης Βεργίνης με αυτό το πρωτάθλημα έφτασε συνολικά τους 4 τίτλους στην καριέρα του.

ΣΧΟΛΙΟ:Έπρεπε να του δώσει ο Ζοτς περισσότερες ευκαιρίες μιας και φαίνεται μεγάλο ταλέντο. Μπορεί του χρόνου να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή.

Νο18. Γιώργος Μπόγρης->Στην πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό ήξερε ότι δεν θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής και ο Γιώργος Μπόγρης έμεινε τον περισσότερο καιρό εκτός δωδεκάδας. Αγωνίστηκε σε μόλις 8 παιχνίδια, 6 στην Α1 και από ένα σε Κύπελλο και Ευρωλίγκα, έχοντας 3,4 πόντους μέσο όρο. Κόντρα στην πρώην του ομάδα τον Ηλυσιακό στο 110-81 είχε 6 πόντους σε 18', ενώ στο Κύπελλο κόντρα στον Ηρακλή είχε 7 πόντους σε 13'. Αυτός ήταν ο πρώτος του τίτλος.

ΣΧΟΛΙΟ:Δεν μπορεί να κριθεί, είναι η πρώτη του season στην ομάδα.

Νο19. Σαρούνας Γιασικεβίτσιους->Τρίτη season για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τον Σάρας να έχει 8 πόντους μέσο όρο στην Α1, 4 πόντους σε μόλις 3 συμμετοχές του στο Κύπελλο Ελλάδας και να μένει στους 4,4 πόντους μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Συνολικά πέτυχε 228 πόντους σε 34 συμμετοχές. Καλύτερο παιχνίδι της σεζόν, το ματς στις 23/1 κόντρα στον Κολοσσό, σε μία γενικά καλή περίοδο για τον Σάρας, που έμεινε και για πολύ καιρό εκτός ελληνικού ρόστερ. Απέναντι στους Ροδίτες είχε 20 πόντους με 5/6 δίποντα και 3 τρίποντα σε 18' συμμετοχής. Αμέσως μετά πάντως... έμεινε εκτός Α1! Με αυτό το πρωτάθλημα ο Σάρας έφτασε συνολικά τους 18(!!) τίτλους στην καριέρα του.

ΣΧΟΛΙΟ:Ο τραυματισμός του τον επηρέασε πολύ και φάνηκε μόνο στο τέλος της χρονιάς.Η περσινή χρονιά του ήταν η καλύτερη στον ΠΑΟ.Επισημαίνεται ότι στα play offs φέτος παρά τον ιδιόρυθμο χαρακτήρα του δούλεψε και έπαιξε πολύ καλά βάζοντας την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Δεν υπάρχει οπαδός του ΠΑΟ που να μην θέλει να μείνει ο Λιθουανός παιχταράς...γι'αυτό ''Σάρας ανανέωσε!!''.

Νο20. Γιούριτσα Γκόλεματς->Ο Σλοβένος ήρθε στο πρώτο μισό της season με σκοπό να βοηθήσει μιας και ήταν τραυματίας ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μπατίστ είχε προβλήματα και ο Φώτσης ήταν σε κακή κατάσταση... Συνολικά έπαιξε σε μόλις 11 ματς και πέτυχε 19 πόντους. Πέντε ματς στην Α1, πέντε ματς στην Ευρωλίγκα και συμμετοχή στον προημιτελικό με τον Πανελλήνιο στο Κύπελλο. Είναι άδικο και για τον ίδιο να κριθεί μιας και έφυγε νωρίτερα και από το τέλος του συμβολαίου του. Για την ιστορία στη συνέχεια πήγε στην Άλμπα όπου σε 15 ματς είχε μέσο όρο 3 ριμπάουντ και 6 πόντους στο Γερμανικό πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΟ:Τι να σχολιάσω...


ΥΓ: Ο Κώστας Τσαρτσαρής έγινε ο μοναδικός Έλληνας παίκτης με 8 σερί πρωταθλήματα, ενώ με τους 20 τίτλους σαν προπονητής του Παναθηναϊκού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεπέρασε τον Ολυμπιακό που σε όλη την ιστορία του έχει μόλις... 18!

Δεν υπάρχουν σχόλια: